Spenatlasagne

 
4 portioner

1 förpackning färska lasagneplattor

1 burk krossade tomater
½ gul lök
2 vitlöksklyftor
oregano
timjan
1-2 msk tomatpuré
en skvätt rödvinsvinäger

80 gr färsk babyspenat
250 gr kesella
1 ägg

1 frp färdig ostsås

Skala och finhacka lök och vitlök.
Fräs i smör i en kastrull tills löken är genomskinlig.
Häll över krossad tomat och tomatpuré.
Smaka av med kryddorna och vinäger.
Låt puttra medans du fixar resten.
Sätt ugnen på 200 grader.
Hacka babyspenaten grovt.
Blanda med kesella och ägg.
Häll hälften av ostsåsen och hälften av tomatsåsen i en ugnsform.
Täck över med lasagneplattor.
Varva sedan spenatfyllningen med lasagneplattor, avsluta med plattor högst upp.
Häll över resten av såserna.
Tillaga i mitten av ugnen ca 20 minuter.
Servera med en god sallad.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0