Indisk gryta med cashewnötter
4 portioner
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
300 gr quornbitar
ca 1 cm färsk ingefära
1 burk kokosmjölk
1 msk sambal oelek
garam masala
kanel
kardemumma
paprikapulver
ca 50 gr cashewnötter
Skala och finhacka lök och vitlök.
Fräs på detta i en djup stekpanna.
Tillsätt quorn och låt den bli genomvarm.
Häll över kokosmjölken.
Riv över ingefäran.
Tillsätt sambal oelek och smaka av med kryddorna.
Låt koka ihop i några minuter.
Strö över cashewnötter strax innan servering.
Servera med ris, naanbröd och gurkstavar.
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
300 gr quornbitar
ca 1 cm färsk ingefära
1 burk kokosmjölk
1 msk sambal oelek
garam masala
kanel
kardemumma
paprikapulver
ca 50 gr cashewnötter
Skala och finhacka lök och vitlök.
Fräs på detta i en djup stekpanna.
Tillsätt quorn och låt den bli genomvarm.
Häll över kokosmjölken.
Riv över ingefäran.
Tillsätt sambal oelek och smaka av med kryddorna.
Låt koka ihop i några minuter.
Strö över cashewnötter strax innan servering.
Servera med ris, naanbröd och gurkstavar.

Kommentarer
Trackback