Indisk gryta med cashewnötter

 4 portioner

1 gul lök
2 vitlöksklyftor
300 gr quornbitar
ca 1 cm färsk ingefära
1 burk kokosmjölk
1 msk sambal oelek
garam masala
kanel
kardemumma
paprikapulver
ca 50 gr cashewnötter

Skala och finhacka lök och vitlök. 
Fräs på detta i en djup stekpanna. 
Tillsätt quorn och låt den bli genomvarm. 
Häll över kokosmjölken. 
Riv över ingefäran. 
Tillsätt sambal oelek och smaka av med kryddorna.
Låt koka ihop i några minuter. 
Strö över cashewnötter strax innan servering. 
Servera med ris, naanbröd och gurkstavar.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0